Elevmøde

Elevmøde

Ry Højskoles Elevforening er måske Danmarks ældste, og hvert år i den første weekend i august mødes omkring 500 gamle elever på højskolen for at se hinanden igen og mindes deres højskoletid. Både 50-års jubilarerne, nyudklækkede Ry-elever og alle dem imellem kommer for at se Møllesøen, nyde haven, synge til festmiddagen og feste i teatersalen og caféen. Alle gamle elever er velkomne, så vi håber også på, at du kigger forbi!

Til Elevmødet afholdes hvert år elevforeningens generalforsamling lørdag klokken 10.00, hvor der stemmes om eventuelle vedtægtsændringer og den nye bestyrelse nedsættes.

Til Elevmødet er der brug for mange hænder, derfor nedsættes hvert år et hjælperkorps. Mangler der hjælpere, meldes det ud på Facebook. 

***  ELEVMØDE 2021 ***

Kære alle
Endelig kan vi melde noget ud om sommerens Elevmøde. Vi ved godt, at vi har trukket den længe. Tusind tak for tålmodigheden.

De seneste retningslinjer tillader ikke, at vi i starten af august kan invitere det ønskede antal mennesker til et weekend-arrangement med overnatning. I stedet har vi besluttet os for, at årets Elevmøde bliver et éndagsarrangement lørdag d. 7. august, og vi har sammensat et program, der forhåbentlig muliggør, at så mange som muligt af jer kan komme tilbage og gense skolen og hinanden. Dagen kommer til at bestå af alt det, vi kender Elevmødet for. Vi skal afholde Elevforeningens generalforsamling, høre foredrag og synge, inden aftenen sluttes af med koncert og fest. Derudover er der plads til afslapning i haven og en tur i søen – og så skal vi selvfølgelig præsenteres for hinanden.
Nedenfor kan I læse de praktiske omstændigheder for Elevmødet.

Tilmelding
Tilmeldingen lukker d. 31. juli kl. 12.00. Tilmeldingen sker på Ry Højskoles hjemmeside.

Bus og transport
Vi arrangerer en særlig bustransport fra København, Odense og Aalborg, så man kan være fremme på højskolen til Elevforeningens generalforsamling lørdag kl. 11.00. Busserne kører tilbage igen når festen slutter. Desuden vil der være bus retur mod Aarhus om natten.

Bespisning, fest og jubilarer
Vi er vokset i antal de senere år, og vi er ved at blive flere end den sædvanlige form kan rumme. I år er en oplagt mulighed for at prøve noget nyt. Derfor skal man indstille sig på, at bespisningen vil være i friere rammer og med ’streetfood’.

Vi fejrer dog 40-, 50- og 50+-årsjubilarer fra i år og sidste år med kaffebord og festmiddag i spisesalen, som vi kender det. 10- og 25-årsjubilarer fra i år og sidste år fejres med en særlig picnickurv om eftermiddagen.

Coronapas
Alle skal møde med gyldigt coronapas. Detaljer herom, samt ankomst og indtjekning følger, når vi nærmer os.

Vi er lykkelige over endelig at kunne byde jer velkommen tilbage på højskolen. Vi har savnet at have alle tidligere elever i Ry, og vi glæder os meget til at se jer snart!

Mange hilsner fra Ry Højskole og Elevforeningens bestyrelse
 

Program for Elevmøde 2021

Lørdag den 7. august
Ændringer kan forekomme

7.00  Busafgang fra København
(Busafgange fra Aalborg, Odense og Vejle er aflyst)
10.30-11.00   Ankomst for busser
11.00-13.00   Elevforeningens generalforsamling
12.30-14.00   Frokost i haven
14.00-15.00   Foredrag med Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø
15.00   Kaffe (Jubilarkaffe i spisesalen for 40-, 50-, og 50+-årsjubilarer)
16.30-17.30   Sangtime
17.30-20.00   Hygge og mad udenfor
20.00   Sang og præsentation af alle årgange i haven
21.00   Koncert: Total Hip Replacement i haven.
23.30   Baren lukker
23.30   Musikken stopper
24.00   Busafgange til København og Aarhus